Het kan voorkomen dat je een klacht hebt over ons of over een bestelling. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend en dat willen wij erg graag oplossen! Wij willen dat je tevreden bent met ons en met enthousiasme kunt praten over ons assortiment. Wij doen er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen.

Hoe behandelen wij een klacht?
– je ontvangt binnen 2-3 werkdagen na het insturen van jouw klacht een inhoudelijke reactie
– wij kijken naar wat de oorzaak van de klacht is
– wij nemen contact met je op om samen tot een oplossing te komen
– wij houden ons aan de gemaakte afspraken
– wij gebruiken de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen

Meld je klacht per post, e-mail of telefoon. De gegevens staan hieronder vermeld. Uiteraard kun je ook gebruikmaken van het contactformulier.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Neem contact met ons op

Vermeld duidelijk waar je klacht over gaat, het bestelnummer (indien het een klacht over een bestelling betreft) en de datum. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!